Kropsterapi

Fokus ligger i at genskabe ro og balance mellem krop og sind

Totum kropsterapi er en dybdegående pulserende massageform, kombineret med bla. åndedrætsteknik, akupressur, zonetryk, ledfrigørelse og samtale. Det er et effektivt redskab til at afhjælpe de gener, mange mennesker går rundt med i en travl hverdag, hvor hyppige spændinger, smerter og stress kan opleves.

Fokus ligger i at genskabe ro og balance mellem krop og sind og finde frem til de bagvedliggende årsager til f.eks spændinger og smerter og ikke blot symptombehandle, hvilket giver en mere langvarig effekt. Alle oplevelser gennem livet, lagrer sig i kroppen og kan komme til udtryk på forskellig vis. 

Kropsterapi er et nænsomt og effektivt redskab til at få løsnet op, samt styrke kroppen til at restituere og sætte gang i dens egen naturlige helbredelsesprocess. 

Med behandlingen skabes der bla. større blodgennemstrømning i kroppen, affaldsstoffer frigøres og nervesystemet beroliges hvilket giver mere overskud og energi i hverdagen.

Kropsterapi kan med success, være et supplement til det etablerede sundhedssystem og kan derved kombineres og støtte godt op om andre behandlingsformer som f.eks psykolog og fysioterapi. 

  • Kropsterapi kan bla. afhjælpe;
  • Stress, udbrændthed
  • Angst, uro, depression
  • Ryg/lænde, nakke/skulder smerter
  • Hovedpine, migræne
  • Vrede, sorg
  • Spændinger i kroppen

Kropsterapi er en behandlingform for alle aldersgrupper inkl. børn og unge. Børn og unge som i dag er udfordret på forskellig vis med diagnoser, lavt selvværd og præstationsangst kan have stor glæde og gavn af behandlingen.  

Uanset hvilke udfordringer du kommer med, tilpasses behandlingen til dig, udfra hvad din krop har brug for. 

Kropsterapi - Om behandlingen

Min tilgang som behandler er rolig, indfølende og omsorgsfuld

Behandlingen indledes med en kort samtale og udfra din fortælling tager jeg udgangspunkt for min behandling og sammen skaber vi rum og plads til hele dig. Du kommer på briksen iført undertøj og får tæppe over dig.

Min tilgang som behandler er rolig, indfølende og omsorgsfuld, men kan også være mere direkte, alt efter hvad kroppen har behov for.

Jeg behandler intuitivt og nærværende og guider dig ved hjælp af din vejrtrækning, trygt ned i de områder, som gennem behandlingen opleves som spændt, smertefuldt eller blot trænger til lidt ekstra opmærksomhed.

Undervejs i behandlingen, taler vi om det du mærker og følelser som evt. kan dukke op. Der er også plads til, ”bare” at være tilstede på briksen og blot mærke det, som sker i kroppen.

Som behandler er jeg din guide til at blive klogere på hvad din krop fortæller dig. Kroppen ved bedst men skal indimellem have en håndsrækning for at blive lyttet til.

Efter endt behandling, er der tid til ”at du vender tilbage til rummet” og vi taler lidt om din oplevelse undervejs og aftaler dit videre forløb.

Du er altid velkommen til at kontakte mig efterfølgende, hvis du har spørgsmål, eller hvis du kommer i tanke om noget, som kunne være relevant efter endt behandling.